Aula “Afscheidhuys” Vancleef…

Vanaf heden beschikken wij zelf over een aula.  Deze aula is er gekomen nadat wij merkten dat er meer en meer families het afscheid in een intiemere sfeer wilden houden. (Max. 65 personen)  Ook hier staan wij u bij om het afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken door het gebruik van aangepaste muziek, foto’s en teksten.

Vraag gerust aan ons naar de verschillende mogelijkheden.

Sinds geruime tijd kunnen wij u ook een aula ter beschikking stellen in het centrum van Maaseik.
Deze ruime aula biedt plaats aan 180 personen, beschikt over een geluidsinstallatie en een projector die steeds gebruikt mogen worden om de uitvaartdienst zo persoonlijk mogelijk aan te kleden.

Wij begeleiden u, indien gewenst, volledig in de keuze van muziek, teksten en foto’s. En dit naar keuze van iedere geloofsovertuiging.
Tevens is hier de mogelijkheid om aansluitend of op een later tijdstip de koffietafel te voorzien.

Op nauwelijks 50 meter is er een ruime parking die tijdens de uitvaartdienst mag benut worden. Indien men echter de overledene tot aan het crematorium wil begeleiden dan is er uiteraard ook de mogelijkheid om de aula van het crematorium te benutten. Dit ook geheel volgens uw wens, met eigen teksten, persoonlijke muziek en foto’s. Ook hier zullen wij u steeds helpen in het opstellen van een afscheid.

De crematoria in onze buurt liggen in Echt, Weert, Baexem, Geleen en Hasselt.

Vraag gerust aan ons naar de verschillende mogelijkheden.