Afscheidshuys Vancleef biedt een divers assortiment gedenkartikelen.

Bezoek hiervoor onze winkel in Maaseik en Kinrooi. Voor een breder aanbod kan u hieronder de websites van onze partners doornemen en ons uw bestelling bezorgen via het nummer 089 56 43 59 of info@uitvaartvancleef.be.

GEDENKSTENEN

Wilt u een graf sieren met een gepersonaliseerde gedenksteen? Onze partner biedt gedenkstenen in graniet of glas. Zowel de tekst, kleur als de vorm kan aangepast worden naar uw wensen.

Glazen
gedenksteentjes

Granieten gedenksteentjes

ASJUWELEN

Wilt u een gedeelte van de assen bewaren in een sieraad? Wij werken samen met verschillende partners voor een ruim aanbod asjuwelen.   

URNEN & MINI-URNEN

Geef de assen van uw dierbare een persoonlijke rustplaats met een urne of bewaar een deel van de assen in een mini-urne.

Fotoartikelen

Wilt u een graf of urne persoonlijk en herkenbaar maken met een foto? Onze partner drukt uw foto af op verschillende typen fotoblokken en in verschillende formaten.

FOTOKADERS

Een mooie manier om uw geliefde thuis te herinneren. Onze partner biedt ook askaders die de assen van uw dierbare bewaren in de fotolijst.

ASBEELDEN

Wilt u een gedeelte van de assen thuis bewaren en subtiel opbergen in een esthetisch asbeeld? Ontdek het aanbod van onze partner in brons of geperst marmer.

GRAFLANTAARNS

Wilt u een kaarsje branden bij een graf of urne? Onze partner biedt mooi ontworpen graflantaarns in verschillende materiaalsoorten.