Uitvaart Vancleef

ROUWBERICHTEN

Annie HAMAEKERS

echtgenote van wijlen de heer
Laurent Kunnen †2014

°Maaseik, 25/06/1946

†Maaseik, 25/12/2023

Datum en plaats:

Er is gelegenheid om afscheid te nemen van ma in het
Afscheidshuys te Maaseik, donderdag, 28 december 2023 van 18.30 tot 19.00 uur.

De afscheidsplechtigheid heeft plaats in besloten kring.

Dit bericht via Facebook delen
Dit bericht via e-mail delen

103 reacties

 1. sabine en andre sterkte met het verlies van jullie mama hebben het net vernomen. we kunnen jamer genoeg niet komen we zijn op het moment is spanje

 2. We wensen de familie, vrienden en kennissen onze oprechte deelneming en heel veel sterkte met het zware verlies van Annie.

 3. Onze oprechte deelneming bij het overlijden van jullie ma en oma. We wensen jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

 4. Wij bieden aan de familie onze oprechte deelneming aan. Wij wensen jullie veel sterkte. Zij was een prachtige, behulpzame vrouw, stond voor iedereen klaar.

 5. Onze oprechte deelneming met dit verlies dat jullie treft. Mogen de vele mooie herinneringen de pijn na verloop van tijd wat verzachten.
  Tonny Gommers, Henri (+) en Luc Brouns

 6. Namens oud-bestuursleden voetbalclub K Neeroeteren FC bieden wij de familie onze oprechte deelneming aan. Vele mooie herinneringen in de voetbalkantines van Maaseik, Wurfeld en Neeroeteren komen naar boven. Bedankt Annie!

 7. Mijn oprechte deelneming bij het overlijden van Annie.
  Ik wens de ganse familie veel sterkte in deze moeilijke periode.

 8. Onze oprechte deelneming bij dit droevig overlijden. Veel sterkte aan familie en vrienden .Jos en Els Verstraten Berben

Geef een reactie