Uitvaart Vancleef

ROUWBERICHTEN

Gunter Vanderhoven

ºDilsen, 19/06/1974

†Genk, 24/03/2024

Datum en plaats:

U kan een laatste groet brengen aan Gunter, vrijdag, 29 maart 2024 van 10u tot 12u in De Alphorn, Rijksweg 874, Elen in aanwezigheid van zijn naasten.

De afscheidsplechtigheid heeft in besloten kring plaats, waarna de urne van Gunter thuis een plaats krijgt.

Dit bericht via Facebook delen
Dit bericht via e-mail delen

348 reacties

 1. je wordt zo hard gemist…zal je nooit vergeten om wie je was
  een vreugdevol mens en je bent te vroeg van ons heen gegaan

 2. Wij hebben jou de afgelopen 3 jaar als schoonzoon mogen hebben , team lol noemden wij jullie gekscherend. Elkaar plagen , veel lol en leuke dingen doen . Altijd energie en nieuwe plannen samen. Helaas dit abrupte einde dat niemand kon voorzien. Wij zijn er voor Sarai en Gunther voor altijd in ons hart❤️

 3. Veel te laat bereikte mij het bericht dat Gunter niet meer onder ons is. Ik wil al zijn naasten condoleren en sterkte wensen met dit verlies. Ik heb in de schoolbanken van het Heilig Kruiscollege en op vele plekken aan de bar of op de dansvloer naast Gunter mogen vertoeven. Het was altijd lachen met Gunter. Deze herinnering zal altijd blijven.

 4. Onze oprechte deelneming bij het plotse overlijden van Gunter.
  Heel veel sterkte aan de hele familie.
  Het is ook voor ons moeilijk om dit plotse heengaan te vatten.
  We kennen jou (ons) al vanaf je geboorte.
  Rust zacht Gunter.

  Carola en Rik

 5. Dané
  Lieve schat
  Wat hart verscheurend!!
  Er zijn geen woorden voor.
  Ik wou dat je pijn kon verzachten.
  Ik hou van je, en ben er altijd voor jou.
  Veel sterkte
  We zullen je vader eren, en in onze gedachten laten voort leven zoals hij voor jou was ,een fantastische papa. Wat jou op nummer 1 had.
  Het belangrijkste op aarde was je voor hem.
  Veel liefs mam

 6. Wij citeren “mooi is de tijd” en “het is te vroeg om te gaan”. Dit zijn toepasselijke zins-delen die voor allen hun plek kunnen delen. Beste “vrienden” wij zijn blij en vreugdevol dat we je hebben mogen kennen van jongs af aan en tot later.

 7. dag Dane, familie, Heidi,
  het was schrikken toen we via Heidi het bericht van Gunter hoorden…
  we hebben hem af en toe ontmoet of in de Wissen of in de Alphorn, altijd was hij vriendelijk en behulpzaam, een fijn mens… we zullen hem eren voor wie hij was, we hopen dat jullie van hem vooral de vele mooie herinneringen onthouden, dat helpt het verdriet te verlichten…
  onze oprechte deelneming vanwege Tonny Vanderhoven en Ann Jorissen en onze familie. ik ben een neef van papa Jos, zoon van nonk Hary, de meister uit Elen…

 8. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd geen worden

  Veel te vroeg, veel te jong….
  Rust zacht ✨️Colega 🙏🙏🙏

 9. Telkens als ik zoiets hoor of lees stel ik mij telkens de vraag in wat voor ene wereld leven wij?Dit is toch niet zoals het hoort!!!Gunter,dit is ook iets wat jij zeker niet hebt verdiend!!!Rust nu maar zacht,voor allen die hem nu moeten missen enorm veel strekte gewenst.

 10. Geen woorden voor…. Veel te jong. Je was een man met hart op de juiste plaats. Voor zijn dochter, vriendin , familie , vrienden en kennissen heel veel sterkte toegewenst. Vele zullen hem gaan missen.

  Mary , Steve, alicia en Yannick .

 11. Woorden schieten tekort.
  Veel te jong….veel te vroeg!
  Heel veel sterkte en moed voor familie en vrienden in deze moeilijke periode. 💫🙏

 12. pfff daar schrik ik ook enorm hard van . gunther was altijd vriendelijk en goedlachs we zouden hem missen het was echt een lieve het gaat je goed hier boven gunther

 13. Het bericht van Gunter zijn overlijden kwam als een donderslag bij heldere hemel.Ik ken Gunter vanaf het moment dat ik mijn apotheek gekocht heb, mede trouwens dankzij Jos en Lisette. Hij was altijd vol enthousiasme en zal zeker door ontzettend veel mensen gemist worden.Veel sterkte aan de familie en de vele vrienden.

 14. Mijn oprechte deelneming en heel veel sterkte aan familie en vrienden in deze moeilijke tijden.
  Rust zacht Gunter.. het ga je goed hierboven 💫

 15. Lieve Gunther, wat zijn we verschrokken van dit vreselijk nieuws! vanuit brouwerij AbInbev wensen wij de familie en vrienden heel veel sterkte in deze moeilijke tijd! Je was een topper, een fijne klant.!

 16. Onbegrijpelijk.
  Heel veel sterkte aan de familie in deze moeilijke tijd !

  Voor altijd in onze herinneringen.
  Rust nu zacht Gunter.

 17. Heel veel sterkte aan de ganse Familie en dank aan Gunter voor de fijne tijd in de Alphorn.
  Marita en Jos Opdenakker.

 18. Verrast door het plotse heengaan van Gunter houden wij eraan de geachte familie ons oprecht medeleven te betonen bij dit afscheid.
  Caroline en Thieu Lowis

 19. Veel te vroeg, veel te jong…

  Heel veel sterkte voor iedereen die Gunter in het hart draagt…

  Rust zacht Gunter 💫

 20. Zie je nog bij ons thuis binnen komen en met ons Ine naar school vertrekken😢
  Nog een heel leven te gaan.
  Veel sterkte aan de nabestaanden en je geliefde.

 21. Lieve Gunter ,Het is niet te geloven dat jij er niet meer bent ,zo jong !Je bent een prachtig mens !We hebben zo genoten en plezier gemaakt in de Alphorn .Het zal nooit meer hetzelfde zijn zonder jou maar je leeft verder in onze harten .Je zal heel erg gemist worden !Heel veel sterkte aan je dochter ,en aan jou vriendin en familie !Rust zacht topper 💫🤍

 22. Het is zo onwerkelijk Gunter, een man met een hart van goud! We zullen je nooit meer vergeten! Alphorn zal nooit meer hetzelfde zijn zonder jou! Heel veel sterkte 💫

 23. Het lijkt zo onwezenlijk dat jij er niet meer bent .Wat ga je hier gemist worden ….Gunter het ga je goed hierboven 💫
  Heel veel sterkte en medeleven aan allen die je lief hadden 🤍

 24. Gunter, zo oneerlijk dat je niet meer pagina’s aan je boek mocht toevoegen, maar blijkbaar ben je elders hard nodig…..

 25. Lieve Gunter ,

  Bedankt voor alle mooie ( leerzame ) momenten. 6 jaar lang bijna ieder weekend mogen werken met een top team en een top chef! Nadat ik stopte , jaren lang nog mogen genieten van de lange nachten in de Alphorn , en jij , jij maakte het feest compleet.

  Altijd een lach op je gezicht.
  Ondanks de drukte , voor een ieder tijd om te begroeten en altijd weer interesse te tonen hoe het met een ieder ging.

  Je zal nooit vergeten worden, veels te vroeg heb jij ons allen verlaten. We zullen je erg missen.

  Dane, Sarai en de rest van de familie en naasten, heel veel sterkte gewenst in deze enorm zware en moeilijke tijd.

 26. Onze oprechte deelneming met het veel te vroege verlies van Gunter. We wensen de ganse familie en vrienden heel veel sterkte om dit zware verlies te dragen.

 27. Lieve Gunther,morgen 29 maart zal mijn lieve dochter Evi je daarboven een dikke knuffel geven en een kus op je wang.Bedankt dat je dat ook voor ons zovele jaren hebt gedaan.Bedankt ook dat we jarenlang bij jou en jouw ouders feestjes mochten bouwen.Lieve dochter,vriendin,familie en vrienden,mogen jullie de kracht krijgen om dit zware verlies te kunnen dragen.
  wat gaan we allemaal deze topkerel missen.
  SHINE A LIGHT ON YOU

 28. hoy Gunter,bedankt voor de onvergetelijke avonden met vrienden en vriendinnen in de alphorn voor de lach en het plezier ,wens je een goede reis naar de sterren, adieu R.I.P.

 29. Vele uren heb ik met je doorgebracht in jouw Alphorn
  waar je terecht trots op was.
  Heb je gekend als een charismatische en heel joviale kerel.
  Je was gewoonweg een echte topper.
  Net als ik gaan velen je missen….
  Het ga je goed hierboven….
  Mijn gedachten gaan uit naar familie en vrienden,
  heel veel sterkte om dit intense verlies te dragen

 30. heel veel sterkte voor de heel familie in deze moeilijke dagen bij het verlies van gunter.van Flipkens vranken marina mia

 31. Heel veel sterkte gewenst met het veel te vroege heengaan van Gunter voor familie vrienden en gasten van de Alphorn. Een mooi markant mens heeft ons veel te vroeg verlaten.

 32. gecondoleerd en heel veel sterkte met het verlies, en veel sterkte in komende tijd. dikke knuffffff en kusss

 33. ✨️Gunther touched so many lives in the very best way. We are grateful we got the chance to know him. May you find comfort in the cherished moments you shared together, and may his memory bring you peace.🌻✨️

 34. We dachten zaterdag toen we bij de Alphorn waren dat je een avondje vrij had. Toen kwam het niet te bevatten bericht. Veel te jong heen gegaan. We wensen iedereen heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

 35. Héél héél véél sterkte aan de familie ,vrienden en kennissen van Gunther , geschokt,vol ongeloof , waarom ,zo jong ,zo vol vreugde , geen woorden !

 36. hartverwarmend knuffel en veel sterke met het verlies van je papa je partner en jullie broer wat gaan we hem missen op het termotten plein 😢

 37. Ongelofelijk. Gewoon niet te begrijpen 😢🥺veel te vroeg . We wensen de hele familie , vrienden en zijn vriendin geef veel sterkte met jullie grote verlies

 38. Geen woorden voor met dit enorm verlies. Ongelofelijk! Zo jong. Gecondoleerd en heel veel sterkte voor familie, vrienden en nabestaanden! Wij gaan die fantastische kerel missen.

 39. Mijn oprecht medeleven aan alle dierbaren die dit droevige verlies zo plots moeten verwerken.
  Véél te jong en véél te vroeg werd jouw leven afgesloten Gunter… er zijn nauwelijks woorden voor.
  Rust zacht, jij was een goed mens en een heel fijne man.
  Voor al degenen die jou langdurig gaan missen…Sterkte in deze moeilijke dagen.

 40. Ons Oprecht Innige deelneming aan de naasten .
  Mag dit berichtje een beetje steun geven.
  Vanwege Familie
  Goltstein Craemers

 41. oprechte deelneming aan familie heb schone en fijne momenten gehad hij we zullen hem allemaal missen vanwege linda

 42. Veel plezier in Ehrwald en bij de Brentalm samen gehad . Wij wensen fam en vriendin heel veel sterkte

 43. Fantastische tijden hebben we beleefd in Alphorn… Geweldige herinneringen.. met name rondom de coronatijd.. Feesten met half Stein bij Gunter, vaak tot in de vroege uurtjes, ongelooflijk zo bruisend in het leven staan.. en toen werd het stil..
  Ontzettend veel sterkte Dane, Sarai, familie en kameraden!

 44. Met oprechte deelneming voor familie en vrienden.

  Ik heb Gunter leren kennen als collega bij de Sphinx. Een bruisende, energieke jonge man met een duidelijke beeld over zijn toekomst en zijn streven. Je hebt denk ik wel het uiterste uit de kan gehaald.

 45. Onwezenlijk!!!! TOP kerel in hart en nieren…Gunter rust zacht!!
  Heel veel sterkte gewenst aan familie en vrienden!

  Oud collega Schils,
  Kathleen

 46. Niet te bevatten. Gecondoleerd en heel veel sterkte met het verlies van deze prachtige man. Veel te vroeg.
  Gunter rust zacht.

 47. Heel veel sterkte bij dit verlies.
  Hij leeft verder in jullie herinneringen. Hij zal steeds bij jullie zijn.

 48. Heel veel kracht voor jullie groot verdriet. Gunter, men zal je niet vergeten.
  In gedachte bij jou, je vriendin Sarai, je dochter, je zus, familie en vrienden.🌺

 49. Ongeloof is het juiste woord. Van dockside tot aan de allabonheur en dien eige alpenhorn mer zeer zeker auch mit serieuze aangelegenheden.
  Verdomme dit deit pien.
  Doe bis en woars der eine oet doezenden.
  Respect aan alle nabestaanden.

 50. beste Gunter .
  wat heb ik een mooie tijd met jou mogen beleven .
  we kennen ons al als kind je bent een jaar ouder.
  ik kan het nog steeds niet begrijpen.
  iedere keer denk ik ik zie jou komende weekend wel
  maar de werkelijkheid is het anders .
  wens jou familie heel veel sterkte toe
  vriend Gunter gaat jou goed daar boven we houden v jou.

 51. We wensen de hele familie maar vooral Dane en Sarai heel veel sterkte toe met dit vreselijk verlies 🖤
  Gunter het ga je goed we zullen je niet vergeten ❤️‍🩹🙏

 52. Innige deelneming en heel veel sterkte aan familie en vrienden.
  We gaan je missen Gunter…maar vergeten doen we je nooit.

  Vanwege Koen Van Rompuy

 53. heel veel sterkte met dit grote verlies van jullie dierbare Gunther de alphoorn zal nooit meer hetzelfde zijn zonder hem onnoemelijk veel sterkte gewenst voor zijn vriendin dochter en andere familieleden en vrienden

 54. Met diepe droefheid heb ik je overlijden vernomen. Het voelt zo onwerkelijk. Bedankt voor alle mooie herinneringen. Veel sterkte aan alle dierbaren.

 55. gecondoleerd en veel sterkte toegewenst aan de hele familie en vrienden…je was en topkerel..veel mooie momenten met jou meegemaakt in de alpenhoorn..rust zacht

 56. Heidi, veel sterkte in deze zware tijden

  Gunther, ik heb je niet gekend maar wel je zus en pa
  doe mijne Henry hierboven de groeten en ook je pa die altijd zei “Shine a light on me”

  vanwege

  Marie Paule Smeets-Cox

 57. Lieve Sarai, Dane, Heidi en Ronny,
  In iedere traan van verdriet, glinstert een mooie herinnering.

  Heel veel sterkte gewenst in deze bizarre tijd. Iedereen die ooit een geliefde heeft afgestaan aan de dood weet hoe het voelt.

  Beste Gunter,
  Ouwe reus, vriendelijke vriend, leuke vent…..wat gaan wij jou missen. Jouw lach, jouw stem, jouw kracht. We hebben mooie herinneringen samen met jou gemaakt. Je was voor velen hier op aarde al een weg voorbereider en nu mag jij die rol opnieuw gaan vervullen in het hiernamaals. Ga jij maar op zoek naar de leuke gezellige plekjes daar en wij zullen ooit bij jou aansluiten. Lieve groet Nellie & Erwin

 58. Gunter,
  Jammer genoeg mocht ik jou pas een jaar of 3 geleden leren kennen.
  Ik kwam met Ron bij jou in de zaak en op zeker ogenblik vroeg je mij “En, wat vind je ervan?”
  Toen ik je complimenteerde, zag ik je (terecht) glimmen van trots.
  Legendarisch feestje ook in de Alphorn toen Ron 50 werd en jij met je hele team voor een geweldige avond zorgde.
  Overal waar ik jou tegen het lijf liep met Sarai spatte de levensvreugde ervan af.
  Vorig jaar ook nog fijne momenten beleefd in Ischgl bij de Abschluss.
  Ik zag je de laatste keer in de Zip-tent een paar weken geleden. Niet wetende dat het de laatste keer zou zijn.
  Jouw legende zal blijven leven in het Maasland maar helaas zeg ik nu au revoir, het ga je goed Gunter!

 59. Gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst voor familie en vrienden. Gunther, je afscheid kwam als een schok voor ons allemaal. We zullen je niet vergeten.

 60. Zeer veel sterkte voor iedereen die hij achterlaat..
  Na zijn vader Jos en zijn moeder Lisette nu hun zoon Gunther zeer moeilijke
  tijden voor de familie daarom nogmaals veel sterkte.

 61. Wat ga je gemist worden. Dit bericht raakt ongelofelijk veel mensen.
  Je was altijd even goedlachs en vriendelijk. Blij dat we elkaar onlangs nog even hebben gesproken.
  Veel sterkte aan je vriendin, dochter en familie.
  Rust zacht lieve Gunther.

 62. Sterkte aan iedereen die hierdoor getroffen is. Veel te vroeg ons verlaten. Hetzelfde als zijn papa en opa. Ook dezelfde kwaal. RIP Gunter.

 63. Het is zo diep triest om te horen dat Gunter, geliefde man en top ondernemer, veel te jong plotseling is overleden.
  Dit is een grote schok voor heel veel mensen.
  Mijn oprechte medeleven gaat uit naar de familie, vrienden en iedereen die hem gekend heeft.
  Het zal een moeilijke tijd zijn om jullie grote verdriet, om zijn verlies, een plaats te kunnen geven.
  Heel veel sterkte ***

  Rust zacht Gunter

 64. Gecondoleerd en heel veel sterkte aan familie en nabestaanden en vrienden. Gunther rust zacht je bent veel te jong van ons heen gegaan!!!!

 65. met stomheid geslagen geen woorden voor.Onze grote beer is niet meer.Gecondoleerd voor familie Dane en Sarai. Uit het oog maar niet uit ons hart

 66. Innige deelneming en heel veel sterkte met dit plotse overlijden van jullie papa, broer, partner …maar toch ook een beetje van onze gunther! 💫💫

 67. Gunther ,

  maat , vriend, ik ga je missen, wekelijks kwam ik naar de Alphorn we dronken altijd samen eentje , was altijd leuk je te zien.
  ongelooflijk , heb er geen woorden voor.

  Gecondoleerd en heel veel sterkte aan familie en vrienden.

  Raf Monsieur

  en namens hele team van Monra-security

  1. Gecondoleerd en heel veel sterkte aan familie en nabestaanden en vrienden. Gunther rust zacht je bent veel te jong van ons heen gegaan!!!!

 68. Onze innige deelneming met dit grote verlies . Het ga je goed hierboven Gunther en we zullen jou steeds herinneren als die vriendelijke, goedlachse kerel van de Alphorn . Sterkte aan alle nabestaanden in deze onwezenlijke periode van intens verdriet .

 69. Lange zo noemde ik jou
  veel woorden zijn er niet van verdriet ,vergeten zal ik je nooit
  veel strerkte!
  Rene&Rosi🌺

 70. Gunter , je vulde de ruimte , nooit onopgemerkt.
  Een babbel , een knuffel een spontane groet.
  Nu blijft er leegte .. stilte …
  Vragen als waarom die nooit beantwoord worden terwijl jij altijd een antwoord had .
  Hopelijk is het mooi waar je nu bent en kun je feesten zoals je het was gewend .
  Je hebt ons allemaal stil gekregen … rust zacht … en wie weet tot …. 🥂

 71. Wat was ik verschrikkelijk.. kan het nog niet geloven..zoveel mooie momenten meegemaakt in de Alphorn met jou..De Alphorn zal nooit meer hetzelfde zijn zonder jou..Veel te vroeg ons verlaten..Ik wens iedereen familie vrienden en de Alphorns veel sterkte toe met dit groot verlies vooral zijn.lieve prachtige dochter..mijn.oprechte deelneming..

 72. Beste familie en vrienden,
  Onze oprechte deelneming bij dit plotse overlijden.
  Veel sterkte.
  Koester de mooie momenten en geef Gunter een mooi plekje in jullie hart.
  Luc en Marynca

 73. Gunter, Alphorn…. Wat gaan we je verdomme missen. Je hebt zo hard gewerkt en je best gedaan, altijd met een glimlach, iedereen was welkom bij jou. Oud en jong. Rijk of arm, iedereen kreeg een kans bij jou. Je hebt het mega goed gedaan en ik hoop dat je al deze lieve mooie berichtjes speciaal voor jou op je gemak kunt zien.
  Rust zacht lieve Gunter en nogmaals bedankt voor alles wat je voor mij en heel veel andere hebt betekend. Blij je gekend te hebben.
  Ik zeg geen vaarwel maar tot ziens…
  Veel sterkte voor Sarai, zus, dochter, familie en vrienden.
  ❤️❤️❤️

 74. Beste familie ,dochter ,vriendin van Gunter,
  Zo plots, zo snel ,het is niet te vatten….Veel sterkte en moed, nu en de komende tijd
  om dit verlies te dragen
  warme groet

  1. lieve gunter rust zachtjes jij bent de mooiste ster in de hemel ….
   sterkte aan de famillie en zijn prachtige vriendin

 75. Gunter rust zacht , ik zal de mooie herinneringen in alphorn niet vergeten en jij was er altijd voor plezier te maken bij je thuis de alphorn, het zal in alphorn niet meer hetzelfde zijn zonder jou 😔💫🌟🫶🏼nu jij een mooie ster aan de hemel, ik wens de familie van Gunter heel veel sterkte toe in deze moeilijke periode, Mvg kim Gabriëls

 76. Lieve Gunter ✨️
  Toen ik jou vanlaatst nog zag dacht ik nog jij doet het toch goed man. Maar wist niet dat dit de laatste keer ging zijn.
  Het plotse bericht van jouw overlijden kwam me zwaar binnen 😔 Het deed me terug denken aan onze periode met onze zoon Sven ✨️ van december 2015 geleden. Hij kwam ook geregeld met vrienden bij jou in jou thuis “De Alphorn”. Weer een pracht persoon wat plots is moeten gaan. Waarom toch jij, het treft meestal de goeie zeg ik altijd.
  Rust zacht Gunter en geef Sven ✨️ daarboven een dikke knuffel 💖

  Dane en Sarai,
  Heidi en Ronny,
  Heel veel sterkte en moed met dit zware en plotse verlies ✨️💖

  Eddy en Erika
  Sven ✨️
  Ruth en Sander.
  Leyssen Schols

 77. Rust zacht lieve Gunter, sterke beer met een o zo zacht hart. Het is niet te vatten dat je er ineens niet meer bent terwijl ik je afgelopen woensdag nog heb gezien. Dankjewel voor de leuke momenten, de goede gesprekken waarin je je kwetsbaar opstelde en dankjewel voor het feestgedruis in de Alphorn. Ik hoop dat je in de energetische wereld herenigd bent met je ouders en iedereen die jou lief was. Veel sterkte en kracht voor Sarai, familie en vrienden. Laat je licht vanuit daarboven schijnen mooierd X

 78. Wat hebben we ons verschrokken afgelopen zondag toen we het telefoontje kregen: Gunter is gestorven. Zo onwerkelijk dit, moest nog 50 worden. Veels te vroeg van ons heen gegaan. We gaan je missen. Het ga je goed daarboven.

  Dane, Heidi, Ron, Sarai, familie, vrienden bekenden.
  Gecondoleerd en heel veel sterkte met dit verlies.

  Ron en Ylona

 79. lieve Gunter

  wat was je een topper! uitbater in hart en nieren! alphorn was echt alles voor je! ik heb je heel veel jaren gekend! even alles los laten en heerlijk danaen en genieten. je kwam altijd even naar mij om even te babelen hoe het met me ging en kreeg altijd een kus op de wang. volop gezelligheid gekend! wat gaan wij jou enorm missen en Het icoon Alphorn😕 tot vrijdag bij je *thuis* Alphorn rust zacht gunther

 80. ik wil iedereen een innige deelneming en veel sterkte toewensen bij het overlijden van Gunther rust zacht Gunther van cindy

 81. Lieve Gunter
  Wat moet ik hier nu nog schrijven ? Ik heb er echt geen woorden voor . Wat was je voor een top kerel en we kwamen zo graag bij jou even genieten en alles loslaten en plezier maken . Mijn hart is gebroken zoals heel veel mensen die jou zo graag hadden . Altijd kwam je naar me toe als ik binnenkwam bij de alphorn , even een babbeltje maken en een kus op de wang . Even vragen hoe het met mij ging . We gaan je zo hard missen allemaal . Jammer dat ik bij het laatste afscheid niet erbij kan zijn maar ik ga aan jou denken . Dikke knuffel daarboven en zing jou liedje daar verder

 82. heel veel sterkte voor jullie allemaal xx………Gunther bedankt voor de leuke dingen die we met jou mochten beleven …het ga je goed

 83. Een berichtje onverwachts kan een wereld doen stilstaan.
  Rust zacht Gunter, je laat een leegte achter maar als we aan je denken wordt die gevuld met herinneringen.

 84. Gunter wat een triest nieuws hebben we moeten horen, we hebben zoveel mooie momenten mogen beleven met jou, altijd goedlachs, altijd goedgezind, altijd plezier, zoveel mooie momenten in de Alp Horn, wekelijks en jarenlang waren we elke zaterdag van de partij, dit is zeer pijnlijk om te geloven dat je niet meer onder ons bent.
  Hierboven hebben ze een entertainer erbij, maak er daar ook iets moois van, we zien ons later terug.
  Heel veel sterkte aan Sarai, je dochter, je zus Heidi en je broer Ronny, we delen mee in dit grote verdriet. Probeer de mooie momenten te koesteren om dit verlies te kunnen verwerken. Dikke knuffel. Sonja en Jan. xxx

 85. Heel veel sterkte aan zn dochter zn familie en iedereen die m lief had ,
  Niet te geloven , zo jong zo vroeg zo snel ,
  Rip Gunter

  Toon en andrea

 86. Heel veel sterkte in deze zeer moeilijke tijden, rust zacht Gunter xxx je zal door héél veel mensen gemist worden, voor altijd in ons ❤️

 87. Big Chief, Guny

  Gecondoleerd en heel veel sterkte voor Dane, Heidi, Ron, Sarai familie, vrienden en bekenden. Gunter wat hebben we hebben veel gelachen en veel gehuild in de Alphorn. Veel leuke tijden en minder leuke tijden met elkaar doorgebracht. Nu moeten we je laten gaan. De Alphorn zal nooit meer hetzelfde zijn zonder jou. Je gaat nu naar je ouders. Ik ga je missen maar zeker nooit vergeten. Het ga je goed BIG CHIEF❤️

 88. gisteren deed ik fb open las dat je er niet meer was, ik dacht dat dit een grap was, maar helaas is het toch waar.
  heel veel sterkte aan de nabestaanden en familie.✨✨✨

 89. Man, zo gedreven als je was bij Schils bv … zo ambitieus als je was met jouw Alphorn, zo vriendelijk als je was tegen jan en alleman, zo sterk .. sterker dan ene beer zoals we zeiden… Ongelofelijk en tegelijkertijd beangstigend dat zoiets zelfs jou kan en moest overkomen.. Je was en blijft altijd een top vent!!!

 90. Heel veel sterkte met dit onwerkelijk zwaar verlies!
  Gunter we zullen je missen!

  bieke en Jim
  ruby’s kinrooi

 91. wat heb je ons laten verschieten, zie je nog staan in de zaak, altijd met een lach werden we ontvangen. het ga je goed hierboven !!
  innige deelneming en
  heel veel sterkte voor de familie

 92. geschokt hebben wij vernomen dat een heel geliefd persoon heel plots en onverwacht is overleden, Gunter het ga je goed

 93. ik wens heel de familie heel veel sterkte hij zal door vele gemist worden kerel het gaat je goed daar boven

  veel liefs Cindy

 94. Mijn oprechte deelneming ,aan broer en zus van Gunter ,als kleine kinderen heb ik jullie goed gekend ,Jos en Lizette waren vrienden ,rust zacht !

 95. Gunter,

  Gecondoleerd en sterkte voor alle nabestaanden..

  Boun viaggio amigo…..

  Elvira en Theo
  Ristorante Da lidia

 96. Innige deelneming bij het veel te vroege heengaan van Gunter. Veel sterkte, kracht en liefde voor zijn dochter, vriendin Sarai en allen die hem lief hadden .

  Veerle & Marino

 97. Gunther wat hoor ik allemaal. Ik kom nog altijd niet tot het besef dat jij nu in de hemel bent. 😢😢 je was een topkerel en ben je nog altijd alleen niet meer hier maar nu in de hemel ga jij daarboven u leven verder zetten en daar een feestje bouwen. Wat zullen veel mensen je missen maatje. ✨😢 mijn oprechte deelneming voor dane sarai en u familie. 😢❤️

 98. Lieve Sarai en familie van Gunter.

  Woorden van troost schieten te kort in dit grote plotselinge verdriet.
  Ik wens jullie allemaal heel veel kracht toe.
  Hopelijk gaan op termijn de vele mooie herinneringen die jullie samen hebben mogen maken de pijn van het verlies overschaduwen.

  Nathalie en Herman Kösters

 99. Oprechte deelneming en heel veel sterkte aan familie en vrienden.
  Liefde houdt niet op waar het leven eindigt.

 100. Gunther het ga je goed hierboven. Je mag trots zijn op hetgeen je hebt neergezet, de zaak van uw ouders waardig verdergezet en weer tot een succes gemaakt!
  Altijd even vriendelijk en joviaal, klaarstaan voor iedereen. Een man met een warm en goed hart.
  Je zal door velen gemist worden, het einde van een tijdperk, wat komt dit toch hard aan.
  Doe ze de goeiendag hierboven!
  Ik wens alle nabestaanden en kennissen veel goede moed in deze moeilijke tijd.

 101. oprecht medeleven,Elen gaat stil zijn zonder jou en zonder jouw liefde en plezier….de Alpenhoorn blaast the last farewell, de engelenschaar wacht op je…hierboven…medeleven aan allen die bedroefd worden liefs,jos

 102. Innige deelneming bij het plots overlijden van uw dierbare. Hij was een zeer lieve buur van ons, sinds wij langs hem zijn komen wonen. Mag ik de familie en heel zijn vrienden heel veel sterkte toe wensen bij dit verdriet. Lisette en Willy.

 103. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd Ronny en Heidy en de rest van de familie. Dat hij mag verder leven in jullie gedachten.

 104. Rust zacht neef, ook al hadden we al lang geen contact meer, de herinneringen aan vroeger zijn er wel en familie is voor altijd ♥️ Zo oneerlijk, zo onwezenlijk, je zal een mooie ster aan de hemel zijn.

 105. onwezenlijk, zo plots, zo pijnlijk, zo veel plannen, zo veel leven en dan, game over, lange we gaan je missen, weggerukt maar niet uit ons hart soms de nagel aan mijn doodskist door je onbezonnen dingen maar wel ene van goud rust zacht broer en wacht op mij…….

 106. Onze Oprechte Deelneming… Sterkte aan de familie in deze moeilijke tijd… Hilven – Gielen… Marc & Kelly en Luna en Tim…

Geef een reactie