Uitvaart Vancleef

ROUWBERICHTEN

Hermina Teuwen

echtgenote van wijlen de heer Theo Smeets †2023

ºKinrooi, 10/10/1935

†Maaseik, 23/04/2024

Datum en plaats:

De uitvaartliturgie met urne, waartoe u vriendelijk wordt uitgenodigd, zal plaatsvinden in de St.-Annakerk, Hamontweg te Aldeneik op zaterdag 27 april 2024 om 11 uur.

Samenkomst en gelegenheid tot condoleren: in de kerk van 10u30 tot 11u.

De asverspreiding heeft in besloten kring plaats.

Dit bericht via Facebook delen
Dit bericht via e-mail delen

46 reacties

 1. Beste Rik, Regine en Jan ,mijn oprechte deelneming aan de ganse familie bij het overlijden van jullie mama. laat de mooie herinneringen aan haar jullie verdriet verzachten. Ze zal herinnerd worden als een sterke lieve vrouw. Veel sterkte.

 2. Koester al het mooie van jullie mama ik herinner me haar nog heel goed dat ze bij mijn pappie in de wasserij Dima kwam lieve vrolijke dame ! warme groet Heidi

 3. Lieve Jan, Joke en kinderen, we leven met jullie mee bij het overlijden van jullie mama en oma. Onze deelneming ook aan de familie.

 4. Mijn oprecht meeleven van uw mama, zo kort na het overlijden van uw papa.
  Als herinnering bewaar ik zeker het nauw contact van wijlen mijn ouders met jullie ouders.
  Ik wens u veel moed en sterkte en troost aan dankbare herinneringen.
  Het allerbeste.

 5. Met veel ongeloof las ik het overlijdensbericht van Hermine Teuwen. Voor mij zal ze altijd mevrouw de gerechtsdeurwaarder blijven; een vrouw die mij heel veel, zo niet alles, geleerd heeft van het werk in een gerechtsdeurwaarderskantoor. Daarnaast was ze een lieve vrouw aan wie je alles vragen kon en die altijd in was voor een grap.
  Bij het overlijden van Theo Smeets was ik niet in het land en kwam ik er veel te laat achter dat hij overleden was. Hij was mijn ‘eerste’ gerechtsdeurwaarder die mij alles geleerd heeft en daardoor een speciale plaats heeft gekregen in mijn hart.
  Ik wil de familie heel veel sterkte toewensen bij dit tweede grote verlies zo kort na elkaar.

  Sterkte!

  Marai-Soccol Claudio en Laura, Zutendaal

  1. Dag Laura, merci voor je medeleven. Je lach staat me nog bij en ik denk nog vaak aan je man en jou wanneer ik langs jullie oud appartement passeer op de Van Eycklaan. Mooie tijden waren dat!

 6. Beste familie
  Wij kunnen niet aanwezig zijn op de uitvaartplechtigheid en willen dan ook langs deze weg onze oprechte deelneming betuigen bij het overlijden van uw moeder.
  Wij hebben haar gekend als een aangename opgewekte vrouw die een gezelschap steeds wist te animeren.
  Wij wensen u veel sterkte toe.
  Lutgard en Ivo Budé – Bemong

 7. Innige deelneming bij het overlijden van uw lieve Mama… sterkte in deze moeilijke periode.
  Lieve Wijnen mama van Steven Vancleef.

 8. Innig rouwbezoek bij het heengaan van Mien,aan wie zij de beste herinneringen bewaren Veel sterkte toegewenst aan de kinderen in deze donkere dagen van rouw en afscheidnemen!

 9. Beste Familie
  Met het heengaan van Hermine komen zovele fijne herinneringen terug samen beleefd tijdens Rotary activiteiten. Totdat ze ernstig ziek werd, vanaf toen kwam ze niet meer mee, ook toen ze beter werd en kwam Theo alleen. Wij bieden u allen ons oprecht medeleven aan.

 10. Sincères condoléances à la famille. Attristés par la nouvelle, nous apportons notre soutien et sympathie. Les souvenirs restent figés au sein de nos cœurs (moi et ma cousine Sofia) de la Maman de Jan, entre autres occasions, en 2004, souriante et très chaleureuse que nous a reçus bras ouverts chez la famille pour ces jours inoubliables. Merci pour votre gentillesse. Soyez forts!🌹🌹🌹

 11. Onze oprechte deelneming en veel sterkte aan familie en allen die haar dierbaar waren.
  Vossen Costens Jack en Kristel

 12. Onze oprechte deelneming.
  Mogen de vele mooie herinneringen een kleine troost zijn bij het verwerken van jullie verdriet.
  Veel sterkte gewenst aan jullie allen.
  Team Janssen Vastgoed en Verzekeringen Maasbrug Maaseik

Geef een reactie