Uitvaart Vancleef

ROUWBERICHTEN

Kristien Schueremans

echtgenote van Frederik Vanhelmont

ºMerksem, 28/03/1972

†Jette, 27/01/2024

Datum en plaats:

De uitvaartdienst heeft in familiekring plaats.

U kan een laatste groet brengen aan de urne van Kristien in het Afscheidshuys te Maaseik op vrijdag 2 februari 2024 van 18u30 tot 19u. 

Dit bericht via Facebook delen
Dit bericht via e-mail delen

54 reacties

 1. Onze oprechte deelneming aan Frederik en familie bij het veel te vroege heengaan van zijn lieve vrouw Kristien.
  Afscheid nemen van een geliefd persoon is droevig en moeilijk.
  Hopelijk ervaar je ook de warmte en zorgzaamheid van de mensen om je heen.
  Veel sterkte!
  Theo en Paula Gielen Gijbels

 2. Veel kracht en sterkte en dat de mooie herinneringen jullie veel troost mogen bieden.
  Onze oprechte deelneming!
  Het Fie team

 3. Onze oprechte deelneming.
  Dat mooie herinneringen jullie mogen steunen in deze moeilijke periode.
  Veel sterkte

 4. Oprechte gevoelens van deelneming bij het overlijden van Kristien. We wensen jullie alle sterkte toe in deze droevige dagen van afscheid.
  Jean-François en Françoise Geurts-Vanhelmont

 5. Beste familie,

  Mijn innige deelneming bij het overlijden van Kristien. Moge de mooie herinneringen een troost zijn bij het verwerken van zo’n groot verlies.

  Met ingetogen groet,

  Yolande Vanhelmont (nicht van Pros Vanhelmont)

 6. Moge ons brandend kaarsje een steuntje betekenen… Ze was zo lief, altijd een glimlach en een groet. Die zullen we van haar missen!

 7. van armand en martina.
  onze oprechte deelnemig.
  Kristien was een lieve warmhartige moedige vrouw. We zullen haar missen . Aan Frederik en familie veel sterkte en moed bij dit bittere afscheid. We kunnen er niet bijzijn vandaag meer in gedachten zijn we dat wel.

 8. van armand en martina,

  Wij kunnen er vandaag niet bij zijn maar onze gedachten wel.
  Veel sterkte en moed . Kristien was een veelbelovende vrouw vol kracht en moed en veel liefde te geven. We zullen haar nooit vergeten.

 9. “En telkens weer zullen we je tegenkomen.
  We zeggen veel te gauw: het is voorbij.
  Hij heeft alleen je lichaam weggenomen,
  niet wie je was en ook niet wat je zei.”
  (Toon Hermans)

  Ik wens je een heerlijke reis en een fantastisch verblijf, daar waar je bent.
  Aan je man en familie: draag goed zorg voor jezelf en voor elkaar.

  Heel veel liefs
  Lies (Academie Maaseik)

 10. Oprecht medeleven vanwege de medewerkers van Musea Maaseik met allen die van Kristien hebben gehouden en haar voor altijd moeten missen.

 11. Beste Pros,
  Heel veel sterkte en moed voor u en uw familie in deze moeilijke tijd.
  Onze oprechte deelneming.
  Veronique en Bart

 12. Frederik
  Een mooi en lieve vrouw als Kristien verliezen maakt verdrietig en doet pijn …maar weet in Hart en Gedachten zullen jullie voor altijd samen zijn .
  We willen je even laten weten dat we aan je denken en wensen jou heel veel sterkte voor de komende tijd .
  groetjes

  Ria en Paul ..buren oma en opa

 13. Onwaarschijnlijk,
  Onwerkelijk,
  en oneerlijk.
  Frederik en familie, enorm veel sterkte
  in deze moeilijke tijd.

  Pauli Van den Bergh,
  Collega

 14. Lieve Pros en Frederik,

  Wat een ontstellend zwaar verlies moeten jullie wederom doormaken. Heel veel moed en een warme knuffel, Jean-Luc en Brigitte.

 15. Beste Kristien, we zullen je warmte, je lach, je steeds vriendelijk zijn en zo veel meer mooie herinneringen nooit vergeten. Veel sterkte aan de familie, vrienden en collega´s.

 16. Beste Pros en Leen,
  Wij bieden Frederik en jullie onze oprechte deelneming aan en wensen de hele familie veel moed en sterkte toe in deze moeilijke tijd

 17. Beste Frederik en families Schueremans en Vanhelmont,
  Wij bieden ons oprecht medeleven aan bij het veel te vroege overlijden van Mevrouw Christine Schueremans, je lieve echtgenote, dochter, schoondochter, zus, schoonzus, tante … Haar overlijden te vernemen van je vader, Pros Vanhelmont, maakte ons stil.
  We zijn in gedachte bij jullie. Moge haar persoonlijkheid, creativiteit en positieve ingesteldheid jullie kracht geven om haar leven te midden van jullie los te laten.
  Koester de intense, warme herinneringen, die jullie harten blijven verwarmen.
  Met veel genegenheid,
  Josie en Josee Vernijns-Reekmans, Genk

 18. Frederik en familie mag ik u innige deelneming wensen bij het veel te vroeg heengaan van Kristien.
  Veel sterkte in deze moeilijke tijden.

 19. Onze oprechte deelneming bij het overlijden van Kristien. Moge de mooie herinneringen aan haar een steun zijn bij het verwerken van dit groot verdriet.
  Johan Noelmans en Rita Dendas

 20. Wij willen onze oprechte steun betuigen aan de familie, vrienden en collega’s van Kristien.
  Een vrouw met een groot hart, voor eeuwig in jullie hart.

 21. Beste Pros en Leen,
  Wij bieden u en uw zoon onze innige deelneming aan bij het overlijden van Kristien.
  Woorden van troost zijn er niet en uw pijn en verdriet beheersen nu uw leven.
  Probeer mooie herinneringen aan haar te beleven in familiekring zowel met een traan als met een lach.
  Wij denken aan u;
  Lieve groetjes
  Gerard en Goedele

 22. Mijn oprecht medeleven aan Frederik, Pros en Leen en alle andere familieleden.
  Sterven is verhuizen naar het hart van degenen die van je houden.

 23. Lieve Kristien,
  Met pijn in het hart moeten we afscheid van je nemen. Je was zo’n fijn en actief lid van onze leesclub. Je zorgde zo goed voor iedereen op onze bijeenkomsten en in de bib.
  Ik zal je missen.
  Veel sterkte aan je familie.
  Katrien

 24. Lieve Kristien,
  We zullen jou missen in onze Leeskring. Je had oog voor de kleine bijzonderheden in het boek. Eigenlijk is het zo onwezenlijk…
  Warm medevoelen aan je echtgenoot en de familie.

 25. Ach Kristien een bijzonder meisje is weggegaan. Ik kon je pas kort, van het schrijven in Maasmechelen en ja soms heb je met mensen een klik. Die hadden wij dus en je hebt zoveel keren mijn hart geraakt. Met je schrijven, je manier van bepaalde zaken te bekijken en weer te geven, jouw eindwerk van toen die ik heb mogen lezen, de liefde voor je ouders, vooral je moeder een sterke vrouw vond je haar en je zei het nuchter zoals je was maar de liefde kwam gewoon naar boven. Je moest weer eens naar het ziekenhuis, je voelde je niet goed maar nooit heb ik je horen klagen en ook na de cursus bleven we in contact. Jij dat meisje, want je was innerlijk zo jong , zo bezig met hergebruik, stilstaan bij dat waar ik nog wel eens gehaast wou voorbij lopen en leerde weer op die manier de wereld weer te herzien. We mailden en whatsappte en je was van 1 kant zo blij toen er deze zomer hoop kwam. En erna genoot je zo terug thuis te zijn en vol trots schreef je me dat je gewandeld had in de tuin. En toen opeens schreef je me ik lig terug in het zienhuis en ik stuurde regelmatig berichtjes en ik merkte je werd zwakker en je antwoorden waren hartjes en zo…voor woorden te schrijven was teveel, te moeilijk. En opeens geen reactie meer…ik stuurde een smsje…en opeens dacht ik verrek ik heb haar mailadres en stuurde op hoop van zegen op antwoord een berichtje. Ik was ongerust en hoopte tegen beter in dat alles goed was en je met je voeten in de zee liep, lachend de wind uit je haren strijken lopend tegen de wind met in de verte jouw geliefde duinen….en antwoord kreeg ik van je man. Hoop las ik in zijn woorden maar ook de pijn want o Kristien er waren er zoveel die je het allerbeste van het allerbeste toe wensten. En nu ben je begonnen aan een reis hoog boven rivieren, zeeën, oceanen daar helemaal waar ik van overtuigd ben jouw schoonmoeder met geopende armen op je staat te wachten. Het gaat je goed, lieve schrijfvriendin, bedankt dat ik je heb mogen leren kennen, bedankt dat ik nu bewuster met afval omga…..dat het je Daarboven goed moge gaan, geruchten fluisteren dat de Hemelse bieb altijd open is met van die makkelijke stoelen met van die hoge openstaande ramen en deuren waarvan je via het terras zo het strand op kunt lopen. Geniet lieve Kristien en tot weerziens.

 26. We hebben Kristien jarenlang gekend als actief en zorgzaam lid van onze leeskring maar ook als vriendelijke en behulpzame medewerker in onze bibliotheek.
  Sterkte aan allen die haar dierbaar zijn.
  Agnes en Roger.

 27. Het voelt zo onwezenlijk. Kristien was een super collega. Altijd positief, lief, vriendelijk en klaar om anderen te helpen. Ik ga haar missen.
  Veel sterkte aan de familie.

  Rust zacht Kristien.

 28. lieve Kristien, de bibliotheek verliest met jou een superlieve collega. Altijd klaar om anderen te helpen, eigenlijk te goed voor deze wereld. We zullen je blijven missen.

  1. Ben nog in shock. Kon eerst niet geloven dat het om onze Kristien van de leesclub ging. Zo’n jonge,vriendelijke, behulpzame en zachte meid. Veel sterkte toegewenst.

Geef een reactie