ºMaaseik, 4/08/1961

†Maaseik, 16/01/2024

Datum en plaats:

Volgens de wens van Luc zal de plechtigheid in besloten kring plaatsvinden.

100 reacties

 1. Beste Luc, wat een schok kreeg ik toen ik het nieuws vernam van Marie-Christine. De afgelopen jaren hadden we meermaals contact in verband met de overname van je winkelpand op de Capucienenstraat. Altijd fijne gesprekken gehad en nu zal je het eindresultaat niet meer kunnen zien. Zo erg !
  Innige deelneming en het ga je goed hierboven.
  Peter en Antonia Maes – Del Valle

 2. Mijn oprechte deelneming aan de ganse familie an alle kameraden van Luc die deze aangename man ongetwijfeld erg zullen missen.
  Luc, het gaat je goed daar bij Gaby.

 3. Onze oprechte deelneming bij het plotse overlijden van Luc. We wensen de familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

 4. Luc was een decennium lang mijn compagnon de route binnen de middenstandsvereniging (als vertegenwoordiger van de Eikerstraat). Het waren vooral de navergaderingen waar hij plezier in had. Hij had altijd een nuchtere kijk op de dingen en het maakte hem niet uit wie wat deed. Als het maar werd gedaan. Later zou het contact sporadischer verlopen en Luc bleef al die tijd zichzelf. Ik ga hem missen en wens iedereen in dezelfde situatie veel sterkte.

 5. Beste familie. Wij bieden u onze oprechte deelneming aan. Luc hebben wij vooral gekend als opvolger van zijn vader Mathieu in Herenkleding Corstjens. Luc was steeds behulpzaam en vriendelijk bij het kiezen van kleding allerhande.
  Wij wensen jullie veel sterkte.

 6. Wij wensen familie en vrienden héél véél sterkte bij dit plotse en véél te vroege overlijden.
  Met oprechte deelneming,

  Yannicka, Alyosha Nicole

 7. Onze oprechte deelneming, namens Armand Maesen en Ine Franssen.
  Rust zacht Luc.

  De herinneringen aan onze jeugdjaren en later aan je goede zorgen en bediening in je kledingzaak zullen wij koesteren.

 8. Lieve Luc,
  Wat een verschrikkelijk nieuws, voor mij was je nog steeds een levensgenieter. Vandaar dit onbegrip, mijn gedachten gaan naar lang vervlogen tijden, jij, Gabby en wij samen op stap met de Jeep. Zo zal ik jouw en Gabby voor altijd herinneringen…rust zacht lieve teddybeer van me, ik zal je missen op je scooter.
  Tot weerzien schat,
  Sonja

 9. Altijd goedlachs en klaar voor een aangenaam gesprek. Genieten van het leven met een volle whisky en een heerlijke hap. Met een goed hart voor mens en dier was iedereen welkom.
  Bedankt voor de mooie herinneringen!

 10. Luc,
  Ik denk dat ik je zowat mijn hele leven heb gekend. Als (kleuter-)klasgenoot, als buurman van mijn lief en latere echtgenote, als achterbuur toen ikzelf in de Etiketstraat woonde en af en toe als tooggenoot.
  Het trof mij dan ook als een blikseminslag toen ik jouw plotse en totaal onverwachte overlijden moest vernemen en nochtans ben ik iets gewoon. Ik mag voor jou alleen maar hopen dat het er “on the other side” even Bourgondisch aan toe gaat. Slàinthe!
  Aan de na- een naastbestaanden wens ik heel veel sterkte toe om dit zware verlies te verwerken en een plaats te geven.

 11. Beste Luc,
  Met grote verslagenheid vernam ik het nieuws van uw plotse en veel te vroege overlijden. Je was een fijne buurman, een echte levensgenieter en je verhalen waren altijd boeiend.
  Mijn oprechte deelneming en heel veel sterkte aan familie en vrienden.
  Rust zacht Luc het ga je goed.

 12. Luc bedankt voor de mooie herinneringen 🛵het ga je goed maat , Sterkte aan de familie Thaens Rob &Viviane ( De bikerboys🍻)🌹

 13. De hemel heeft er weer een schitterende ster bij.
  Ons oprecht medeleven en veel sterkte gewenst aan familie en vrienden.
  Rust zacht Luc.

 14. Afscheid nemen van een geliefd persoon is droevig en moeilijk.
  Laat de mooie herinneringen jullie troosten.
  Met oprechte deelneming.

 15. Lieve Luc,
  jongen toch..zo onverwacht, we zijn er
  stil van.
  Jij slimme welbespraakte man met je super gevoel voor humor, na elk gesprek hadden we wel iets bijgeleerd. En nu valt dat ineens zomaar weg, voor altijd, het is moeilijk te vatten.
  Gecondoleerd aan de familie, je blijft voor altijd in ons hart.
  Jeske en Marleen Zanders-van der Voort

 16. Dag Luc
  Geschrokken vernamen we je overlijden. Je bent een hele tijd deel geweest van ons leven, in lief en leed, via je vrouwtje, mijn zusje, Gaby.
  Na haar vroegtijdige overlijden zijn we ieder onze eigen weg gegaan maar …JE WAS ER en deed je eigen ding zoals we van je gewend waren en wat we respecteerden.
  Misschien, zo wil ik geloven, ben je nu bij je vrouwtje om weer samen de leuke dingen te doen die jullie samen deden in de goede tijden.
  Rust zacht lieve schoonbroer en aan allen die hem een goed hart toedroegen : innige deelneming.
  Je schoonzus

 17. Héél véél sterkte voor de familie en vrienden van Luc. En laat de mooie herinneringen aan hem jullie helpen dit onuitsprekelijk verdriet te verwerken 🍀🍀🍀

 18. Dat zag ik niet aankomen.
  Ik sprak Luc regelmatig op ‘tVosseven. Zo ook nog afgelopen week. Altijd alert en een luisterend oor.
  Als ik na een dag werken aankwam was hij er vrijwel altijd.
  Luc was een bovenmatig intelligent mens, ondernemer, goede gesprekspartner en in staat om met zijn kennis van de hedendaagse Belgische en Nederlandse geschiedenis de huidige stand van de wereld humoristisch te verkennen. Zijn bijzondere hobby’s van flipperkastenverzameling tot Puch / Tuf Tuf kon hij met verve en enthousiasme over verhalen.
  Er is een mooi mens van deze aardkloot af.
  Velen gaan hem missen op ‘t Vosseven.
  Mijn oprechte deelneming aan de nabestaanden.

 19. Onze oprechte deelneming!Luc was jaren bestuurslid van de aquariumvereniging Maroni.We bewaren warme herinneringen aan hem.

Geef een reactie